Horrorcirkusz

22643178_1487793414590327_357347648_o

A Magyarországon eddig egyedülálló Horror Circus Interaktív Show Szekszárdra látogatott. A helyszín alapvetően egy hagyományos cirkuszéhoz hasonlatos: hatalmas sátor, kassza, lakókocsik. Ami a horror cirkusznál nincs, azok a különleges állatok, amelyek a műsor részei lennének. Ellenben vannak ijesztő, maszkos emberek, akiknek csupán a látványától a hideg kirázza az embert.

Ezek a maszkos emberek már a beléptetés előtt a bejáratnál állva a frászt hozták az emberekre. Kiemelendő talán a bohócmaszkos figura, aki az új IT film miatt kaphatott nagyobb szerepet az ijesztgetésben. A többiekkel ellentétben – akik csak simán nézték a közönséget, majd hirtelen meglepve őket odaszaladtak és vérfagyasztó sikollyal ijesztgették őket – nála volt egy láncfűrész. Természetesen a fűrészről le volt szedve a lánc, de akik kevésbé szemfülesek, és ezt nem vették ezt észre, sokkal jobban megijedtek, amikor a bohóc végig húzta a lábukon vagy a hátukon ezt a hangosan berregő, benzinszagot árasztó szerszámot.

A beléptetés után, amikor már mindenki elfoglalta a helyét, a szörnynek és horrorfilm szereplőknek öltözött emberek továbbra is ijesztgetékk a publikumot. És hogy hogyan néztek ki ezek a beöltözött emberek? Volt zombi, csontváz, sikoly, amerikai láncfűrészes, bohóc a Fűrész című filmből, Hellraiser, Harley Queen, Freddy, és Jason, Annabelle, Samara és többféle változata a vérszomjas gonosz bohócnak.

Az műsor valóban ijesztő volt, és helyenként meglepően vicces. Szórakoztató és érdekes szabadidős program, aki teheti, mindenképpen váltson jegyet az előadásra!

Pesthy Kata