ÁSZ nap

2. ÁSZ

Idén is megrendezésre kerül az ÁJTK-s és a GTK-s hallgatók körében már hagyománynak számító ÁSZ-nap, május 3-án (szerdán), 10:00-16:00-ig. Ez olyasmi, amiből senki sem szeretne kimaradni, főleg úgy, hogy a vizsgaidőszak előtt egy kellemes kikapcsolódást jelent.

Az eseményt, mint mindig a hattyasi sportközpontban (Hattyas sor 10.) tartjuk meg. A sportnapnak természetesen része a sport (is), ennek jegyében többféle sportolási lehetőségeket kínálunk nektek. Kipróbálhatjátok magatokat többek között fociban, kosár- és röplabdában, pingpongban, teniszben, de még csocsózásra is lesz lehetőség. A jelentkező csapatok között bajnokságot rendezünk, a győztesek nyereményben részesülnek. Ha viszont valakinek nincs kedve sportolni, és inkább a gasztronómiai tehetségét szeretné megmutatni, az bátran jelentkezhet marhapörkölt-főzésre. Ehhez az alapanyagot a HÖK biztosítja.

A sportolási és főzési lehetőségeken kívül egyéb programokat is kipróbálhattok. Alkalmatok nyílik gokartozni, menni egy kört a rodeo bikán, vagy ha a pörkölt után egy kis desszertre vágytok, megkóstolhatjátok a vattacukrot is. A jó hangulatról DJ gondoskodik. A programok alapvetően szabadtériek, de ha valaki szeretne beülni valahová, ha megszomjazott, a Jugyu Klubban megteheti. Két dolog biztos: a jó időt már megrendeltük aznapra, és a két kar dékánja aznapra dékáni szünetet rendelt el!

A rendezvényt természetesen egy fergeteges Jogász buli zárja, ahol megünnepelhetitek a győzelmeteket, de persze minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Ha szereted a pezsgő, de mégis családias jellegű eseményeket, ott a helyed!

Pesthy Kata